Trainers

  • Rebelse transformaties
  • Personal Training inclusief voedingsschema
  • 1-op-1 begeleiding (altijd)
  • Langdurig resultaat

Onze trainers

Bij Rebels Gym word je geholpen door de beste trainers van de omgeving. Hierdoor verwezenlijk jij jouw droomlichaam in een realistische termijn en op een verantwoorde manier. Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie en een gratis intake bij Rebels Gym met een van onze trainers.

Rebels Gym

Koen: Oprichter & eigenaar

“Ik ben Koen Krijgsman en oprichter en eigenaar van Rebels Gym. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben op het gebied van training en voeding, en hier zelf onderhevig aan geweest te zijn, heb ik besloten om Rebels Gym op te zetten.

Dit met als doel zoveel mogelijk mensen de ‘body recomposition’ te geven die zij verdienen. Service op het hoogste niveau is wat je kunt verwachten bij ons. Rebels zijn vaak de pioniers en ontwerpers van verandering. Dat is waar ik in geloof en voor sta.”

Rebels Gym

Asmoy: Personal Trainer

“Ik ben Asmoy en personal trainer bij Rebels Gym. Zelf heb ik 5+ jaar ervaring binnen de fitness industrie waardoor ik diepgaande kennis heb opgedaan en weet ik goed hoe je een ‘Rebelse Body Recomposition’ moet bewerkstelligen.

Zo heb ik ervaren dat een persoonlijk trainingsconsult en voedingsschema op maat de sleutel is tot succes. Iedereen kan zijn of haar droomlichaam realiseren. Ik ben er om je elke stap van jouw traject te begeleiden. Ben jij de volgende?”

Rebels Gym

Roeland: Personal Trainer

“Ik ben Roeland en Personal Trainer bij Rebels Gym. Ik laat mijn klanten inzien hoe ik zelf een ‘Rebelse Body Recomposition’ ondergaan ben om aan te tonen dat alles mogelijk is, zo lang het lange termijn doel voor ogen wordt gehouden.

Met veel plezier laat ik jou zien hoe training en voeding constructief met elkaar samen kunnen werken om al jouw dromen te verwezenlijken. Dit maakt mij de Personal Trainer die jou graag wilt uitdagen om het Rebels Gym avontuur aan te gaan!”

Rebels Gym

Allard: Personal Trainer

“Ik ben Allard en Personal Trainer en fysiotherapeut in opleiding bij Rebels Gym. Vanuit een uiterste precisie om iedereen te helpen op basis van mijn kennis en kunde wil ik jou graag coachen om bepaalde gewoonten en patronen te doorbreken om vervolgens een nieuwe levensstijl aan te leren die bij jou past en ervoor zorgt dat jij jouw felbegeerde resultaat behaald en nooit meer hoeft te laten gaan.

Met een passie voor het menselijk lichaam en de resultaten dat het kan behalen, daag ik jou uit om langs te komen om jouw droomlichaam werkelijkheid te maken bij mij en Rebels Gym!”

Rebels Gym

Lars: Personal Trainer

“ Ik ben Lars en Personal Trainer bij Rebels Gym. Na meerdere opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd te hebben heb ik alle kennis in huis om jouw leven voorgoed te veranderen op het gebied van voeding, training en gedragsverandering.

Zo heb ik mensen af laten vallen en/of spiermassa op laten bouwen, terwijl zij oude patronen wisten af te leren en een nieuwe levensstijl aan te leren. Dit proces geeft mij energie en maakt mij de ideale Personal Trainer die samen met jou een Rebelse lichaamstransformatie wil neerzetten. Are you next?”

Rebels Gym

Diede: Operationeel Manager

“Ik ben Diede en Operationeel Manager bij Rebels Gym. Ik zorg dat alle operationele processen, facilitaire zaken, social media gerelateerde content en communicatie uitingen in goede banen worden geleid. Daarbij heb ik veel contact met onze klanten, maar ook onze leveranciers en de Personal Trainers intern.

Met veel plezier en een luisterend oor werk ik samen met de Personal Trainers, eigenaar, klanten en leveranciers aan een totaalconcept waarbij iedereen gehoord wordt en zijn of haar wensen en behoeften vervuld zijn. Kwaliteit, open communicatie en service van het hoogste niveau staan bij ons hoog in het vaandel.”

Rebels Gym

Youri: Personal Trainer

“Ik ben Youri en Personal Trainer bij Rebels Gym. Ik leef met de visie dat ‘klant koning is’, want hij of zij bepaalt uiteindelijk wat het doel is en niet ik. Ik ben daar om iemand intensief te begeleiden, te voorzien van gedegen trainings- en voedingsadvies en daar voor jou te zijn als stok achter de deur.

De afgelopen jaren heb ik veel diploma’s behaald op het gebied van fitness, personal training, sport en diëtiek. Met een ongekende motivatie en drive om jou te helpen tijdens en buiten de trainingen om, zorgen wij samen voor jouw ‘Rebelse lichaamstransformatie’. Ben jij er klaar voor?”.

Met Rebels Gym gericht werken aan je doel

  • Afvallen
  • Spiergroei
  • Beach body
  • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Contact met Rebels Gym

Wil jij in een realistische tijdspanne jouw droomlichaam opbouwen? Wil jij dat doen met goed, passend voedingsadvies en 1-op-1 Personal Training, Duo Personal Training of Small Group Personal Training? Neem dan snel contact op met Rebels Gym of kom gerust langs op een van onze locaties. Bij een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06–30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.