Waarom Rebels Gym?

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Waarom Rebels Gym jou kan helpen!

‘Resultaten, geen beloften’ is een uitspraak die diep geworteld is in ons DNA bij Rebels Gym. Wij vinden de waarden integriteit en verantwoordelijkheid belangrijk. Onze ultieme focus is het leveren van een rebelse transformatie, echte resultaten en winst op alles wat je investeert.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Waarom Rebels Gym?

Wij hebben oog voor detail. En waar anderen zeggen “Wij bieden training op maat” gaan wij zover in het personaliseren van onze personal training, dat wij echte resultaten durven garanderen.

Resultaten durven wij te garanderen doordat we jou stimuleren je verantwoordelijkheid te nemen. Ook wanneer je een keer niet je dag hebt of andere verwachtingen had. We zullen je altijd motiveren, linksom of rechtsom, waardoor je uitblinkt en zelfs je verwachtingen overstijgt!

Bij Rebels Gym staat een team van vooraanstaande experts voor je klaar, in personal training, voeding en transformatie. We zijn niet alleen gepassioneerde en gediplomeerde trainers, maar ook echt ervaringsdeskundigen. We trainen zelf ook en weten hoe het is om een transformatie door te maken. We kunnen je dan ook goed begeleiden.

Velen hebben bij ons al successen geboekt.Dat komt omdat wij zowel onze trainers als klanten alle tools en support geven die ze nodig hebben. Onze gym is van alle faciliteiten voorzien, naast de beste uitrusting en apparaten.

Dat klinkt misschien als een veelbelovende belofte, maar we maken het echt waar. Onze trainers zullen je altijd motiveren het beste uit jezelf naar boven te halen. De basis van onze methode, de omgeving waarin je traint, de cultuur binnen onze gym, alles is erop gericht jou te brengen naar resultaten waar je 100% achter staat.

Wij stimuleren jou altijd om je verantwoordelijkheid te nemen. Dat doen we niet door je op de vingers te tikken, maar door jou te motiveren 100% voor de personal training te gaan. We hebben door de jaren heen ervaren dat verantwoordelijkheid het geheim is om je doelen te behalen. Zo werken wij aan echte resultaten.

De samenwerking met jou, onze kennis van training & voeding en service op het hoogste niveau versterken elkaar, waardoor je op koers blijft om de resultaten te bereiken die je voor ogen hebt. Eenmaal begonnen aan je personal training? Dan wil je alleen maar meer!

Rebels Gym

Rebelse Transformaties en successen

Als wij zeggen ‘geen beloften, maar resultaten’ dan menen we dat.
Wij investeren graag in jouw ‘life-changing’ transformatie. Bij Rebels Gym creëren we dan ook een omgeving waarin succes en winst hand in hand gaan. Wij streven ernaar dat jij meer krijgt dan hetgeen waar je voor kwam. Dit is waarom velen ons hun doelen hebben toevertrouwd.

Wat betekent een transformatie bij Rebels Gym?

Een transformatie of resultaat bij Rebels Gym betekent veel meer dan alleen wat je op de foto ziet. Onze personal training heeft een dieper liggende gedachte waarbij veel meer gerealiseerd wordt dan ‘alleen’ 10 kg afvallen of het verkrijgen van een sixpack.

Wij zorgen er samen met jou voordat je de transformatie van je leven krijgt en deze nooit meer kwijtraakt. Dit betekent niet dat iedereen de deur uit moet lopen met een six pack, zoals op sommige van onze rebelse progressie foto’s te zien is. Sterker nog: het grootste deel van onze klanten heeft andere doelen. Dit kan zijn een X-aantal kilo vetmassa verliezen, het opbouwen van spiermassa, het verbeteren van je conditie, het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld of in algemene zin een gezondere levensstijl creëren en vervolgens naleven.

Het is een persoonlijk traject waar jij bepaalt waar we heen gaan. Wij zorgen ervoor dat we bij elke stap die jij zet, er zullen zijn om jou te begeleiden en je droomlichaam samen met jou te verwezenlijken. Elke klant die zich volledig overgeeft aan het proces en vertrouwt op onze kennis en kunde, zal een ongelofelijke levensverandering doormaken waarbij niet alleen je fysieke gesteldheid een boost krijgt, maar je mentaal ook een enorme verbetering zal doormaken.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!