Voeding

  • Rebelse transformaties
  • Personal Training inclusief voedingsschema
  • 1-op-1 begeleiding (altijd)
  • Langdurig resultaat

Wij doen al je denkwerk, het enige wat je zelf doet is het op eten.

Wil jij 10 kg afvallen, een sixpack of een lichaam waar je van droomt? Dan is de juiste voeding essentieel. Want wat jouw doel ook is en hoe hard jij ook werkt in de gym, eet jij niet volgens plan? Dan zal jij nooit de lichaamstransformatie behalen waar je van droomt.

Jij krijgt bij ons een voedingsconsult dat precies op jouw lichaam is afgestemd. Bovendien is het plan geconstrueerd om jouw wensen en behoeften heen. Jij vertelt ons welke voeding je graag terug ziet komen in jouw persoonlijke plan, wij maken het vervolgens passend voor jou. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Nee hoor, vraag het maar aan een van onze klanten. Sterker nog, wij stimuleren jou zelfs om af en toe iets te eten wat compleet buiten je voedingsplan valt. Frietje? Wijntje? Pizza? Geen probleem! Ben je bang dat afvallen dan geen optie meer is? Dat is het juist wel.

Bereken hier jouw totale caloriebehoefte per dag

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe jij voor jezelf het aantal kcal kan berekenen dat je per dag mag innemen? Bij Rebels Gym gaan wij jou helpen. Zo zeggen wij altijd: een lichaam werkt een beetje zoals een auto. Beide hebben brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Onze voeding is deze brandstof. Als wij goed door de dag willen komen, moet je zorgen dat je de juiste dingen eet en drinkt. Koolhydraten, eiwitten en vetten zijn de bouwstenen van ons lichaam en geven op diverse manieren energie. Ieder persoon is anders, dus iedereen heeft een andere behoefte. Wij gaan jou op weg helpen door jou gebruik te laten maken van onze gratis caloriebehoefte calculator.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

  • Afvallen
  • Spiergroei
  • Beach body
  • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Voedingsschema op maat

Afvallen, spiermassa opbouwen of je algemene gezondheid verbeteren? Wij leveren wat jij nodig hebt.
Een maat gemaakt voedingsschema bij Rebels Gym, houdt dus in dat jij zelf bepaald welke producten je wel en niet eet. De berekeningen eromheen, hoeveel van het een en hoeveel van het ander, waarom dit wel en dat niet, dat doen wij voor je. Tijdens het traject gaan wij jou precies uitleggen hoe je het beste zelfstandig met producten kan gaan variëren. Dit doen wij, aangezien het niet realistisch is om de rest van je leven alleen maar de maaltijden van jouw voedingsschema te blijven eten. Dit zorgt ervoor dat jij dus nooit meer terugvalt in oude gewoonten. Win-win.

Rebels Gym

Discipline leidt tot een gewoonte. Een gewoonte leidt tot consistentie. Consistentie leidt tot Rebelse resultaten.

In het consult dat jij voorafgaand met ons doet, bekijken wij jouw lichaamsbouw en wordt uitgebreid besproken hoe jouw huidige levensstijl eruitziet. Na het herkennen van bepaalde eetpatronen en het vaststellen van jouw doelen, kunnen wij jouw ideale voedingsplan samenstellen.

Rebels Gym

Een van de redenen waarom wij zulke rebelse transformaties neerzetten is open communicatie en transparantie met onze klanten. Wij houden dagelijks contact met elkaar en door de feedback die wij van jou krijgen kunnen wij goed monitoren hoe jouw traject verloopt en bijsturen waar nodig.

Bij ons krijg je een voedingsschema dat alle voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en vezels bevat die je lichaam nodig heeft. Sommige klanten zullen baat hebben bij een select aantal supplementen. Wij adviseren je dan in wat wel en wat niet te consumeren.

Succesverhalen

Bekijk hieronder de transformaties

Rebels Gym
Rebels Gym