Personal Trainer Arnhem

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

1 op 1 personal training nabij Arnhem bij Rebels Gym

Wil je graag fitnessen met 1 op 1 personal training nabij Arnhem? Kom dan naar Rebels Gym! Dé sportschool in Beuningen voor 1 op 1 personal training, duo personal training en small group personal training. Bij ons train je op een veilige en verantwoorde manier en wordt je tijdens elke trainingssessie begeleid door een personal trainer. Zo haal jij zeker jouw trainingsdoel! Of je nu fitter wilt worden, af wilt vallen of meer spiermassa wilt, wij helpen je dat felbegeerde lichaam te ontwikkelen. Bij Rebels Gym doen we namelijk aan resultaat. Maak snel een afspraak voor 1 op 1 personal training nabij Arnhem.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Daarom 1 op 1 personal training in omgeving Arnhem

Fitness jij al een tijdje in Arnhem of omgeving zonder het resultaat waar je op hoopte? Geloof ons, dit ligt zeker niet aan jou! Veel sportscholen beloven namelijk geweldige, maar eigenlijk heel onrealistische, resultaten in een veel te korte tijd. Daarbij laten ze je aan jouw lot over, doordat ze je zelf laten fitnessen zonder de juiste begeleiding. Bij Rebels Gym bieden we je 1 op 1 personal training. Hierbij werk je voor een langere tijd met een intensief trainings- en voedingsschema om een echte fysieke transformatie te maken. En jouw personal trainer helpt je daarbij. Met de juiste begeleiding behaal jij zeker het gewenste resultaat!

Veilig sporten met een personal trainer

1 op 1 personal training met een personal trainer zorgt niet alleen voor een beter resultaat, het is ook nog eens veiliger. Jouw personal trainer staat je namelijk elke trainingssessie bij. Je traint dus altijd onder toezicht van iemand die jouw oefeningen beoordeeld en je ter plekke kan corrigeren als dit nodig is. Dit verkleint de kans op ongelukken en blessures. Wil je veilig sporten? Kies dan niet voor een standaard sportschool in Arnhem, maar voor 1 op 1 personal training bij Rebels Gym!

Trainings- en voedingsschema op maat

Ieder mens is uniek, dus ook jij. Elk lichaam is anders en iedereen heeft een ander karakter. Daarom is er niet één manier om een felbegeerd lichaam te krijgen. Wij gaan graag met jou in gesprek over wat jouw persoonlijke doelen zijn en welk trainings- en voedingsschema daar het beste bij past. Je hoeft niet bang te zijn dat we je alleen maar kip met rijst en broccoli laten eten, wij stemmen het voedingsschema altijd af op jouw eetgewoontes en behoeften. Vervolgens fitness je bij ons met 1 op 1 personal training nabij Arnhem om onder begeleiding van een personal trainer met het voor jou op maat gemaakte trainingsschema aan de slag te gaan. Ook duo personal training of small group personal training is mogelijk.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Het belang van goede voeding

Om jouw doel te behalen, is niet alleen goede 1 op 1 personal training nodig. Ook jouw voeding speelt een belangrijke rol. Daarom ga je bij Rebels Gym samen met jouw personal trainer kijken naar eventuele voedingsaanpassingen die voor jou realistisch zijn en die in jouw levensstijl passen. Zo houd je het zeker vol om je aan je op maat gemaakte voedingsschema te houden!

Fitness zelf, maar niet alleen

Ook al fitness je bij ons in de vorm van 1 op 1 personal training, je sport nooit alleen. Waar je bij veel andere sportscholen in Arnhem simpelweg een abonnement afsluit om vervolgens zelfstandig te trainen, krijg je bij ons altijd persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Daarbij kun je ook sporten in de vorm van duo personal training of small group personal training. Ook hier is altijd toezicht bij. Zo weet je dat je altijd juist bezig bent en dat je het maximale uit jouw training haalt. Door middel van 1 op 1 personal training krijg jij het lichaam waar je altijd al van droomde.

Voordelen 1 op 1 personal training bij Rebels Gym nabij Arnhem

Bij ons kun je terecht voor 1 op 1 personal training, duo personal training en small group personal training. In onze sportschool nabij Arnhem train je altijd onder begeleiding met een schema en doelstellingen, om zo jouw droomlichaam te creëren. Daarbij reken je bij ons altijd op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes
 • Persoonlijke intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Kom naar Rebels Gym voor een gratis intake

Wil jij voortaan fitnessen met resultaat? En wil je dat doen onder professionele begeleiding van een personal trainer tijdens 1 op 1 personal training nabij Arnhem? Neem dan contact op met Rebels Gym! Ook voor duo personal training of small group personal training. Natuurlijk kun je ook even bij ons langskomen voor een lekker kopje koffie. Tijdens de intake bespreken we graag met je wat jouw wensen zijn, zodat we een uitgebreid persoonlijk plan kunnen opstellen waar jij vervolgens mee aan de slag kunt. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Mail naar ​​info@rebels-gym.com, bel ons op 06 – 30372354 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website.