Personal Trainer Beuningen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Personal trainer bij Rebels Gym Beuningen

Wil je een ware lichaamstransformatie ondergaan? Wil je dat verantwoord doen met professionele personal training? Voor diverse soorten personal training kom je naar Rebels Gym in Beuningen. Door middel van 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training, komen we samen met jou tot de lichaamstransformatie die jij voor ogen hebt. Bij Rebels Gym gaan we voor resultaat! Lees snel verder wat we allemaal voor je kunnen doen.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Personal training op maat

Sport en train jij al maanden of jaren zonder tevredenstellend resultaat? Ploeter je al lange tijd zonder te weten waar je het nou eigenlijk voor doet? Geloof ons: je bent zeker niet de enige. Veel sportscholen beloven de meest fantastische, onrealistische resultaten in korte tijd. Daar hoef je bij Rebels Gym in Beuningen niet bang voor te zijn. Een echte lichamelijke transformatie als gevolg van goed trainen en gezonde voeding, maak je niet in een paar weken. Daar zijn we bij Rebels Gym in Beuningen heel realistisch in. Bij ons kom je voor een langere tijd waarin je een échte verandering kunt maken en uw personal trainer uit Beuningen helpt u hier effectief bij! Want een permanente verandering kost gewoon tijd. Bij ons bereik je dat door middel van 1 op 1 personal training, duo personal training of met een small group personal trainer in Beuningen.

Jouw personal trainer doet wat past

Binnen de fitness en voeding is er geen ‘one size fits all’. Elk lichaam en elke persoon is uniek, dus jij ook! Daarom gaat jouw personal trainer altijd met jou in gesprek over wat jouw doelen zijn. Samen gaan we het gesprek aan over welke doelen je wil bereiken, welke tijdspanne hiervoor realistisch is en welke voeding bij jou en je doelen past. Je hoeft bij ons niet bang te zijn dat je alleen maar kip met rijst en broccoli mag eten. Vervolgens fitness je bij ons 1 op 1 onder persoonlijke begeleiding van een professionele personal trainer. Ook kun je bij ons sporten in de setting van duo personal training of small group personal training.

Bij Rebels Gym laten we je nooit aan je lot over

Sporten doe je bij ons nooit alleen. Waar je bij sommige sportscholen simpelweg een abonnement afneemt en in het diepe wordt gegooid, hoef je daar bij ons niet bang voor te zijn. Bij ons train je altijd in een persoonlijke setting op basis van jouw intake. Bij de intake wordt bepaald wat jouw doelen zijn en welke levensstijl veranderingen daarbij passen. Op basis daarvan wordt voor jou een schema gemaakt waar je vervolgens met je personal trainer mee aan de slag gaat. Er zal altijd toezicht worden gehouden op hoe je de oefeningen uitvoert en wat je vorderingen zijn, of je nu bezig bent met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training. Zo weet je zeker dat je goed bezig bent en dat je ook daadwerkelijk vorderingen maakt. Met een personal trainer bij Rebels Gym in Beuningen maak jij de fysieke transformatie zoals jij die voor ogen hebt.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Bij Rebels Gym laten we je nooit aan je lot over

Sporten doe je bij ons nooit alleen. Waar je bij sommige sportscholen simpelweg een abonnement afneemt en in het diepe wordt gegooid, hoef je daar bij ons niet bang voor te zijn. Bij onze personal trainer in Beuningen train je altijd in een persoonlijke setting op basis van jouw intake. Bij de intake wordt bepaald wat jouw doelen zijn en welke levensstijl veranderingen daarbij passen. Op basis daarvan wordt voor jou een schema gemaakt waar je vervolgens met je personal trainer mee aan de slag gaat. Er zal altijd toezicht worden gehouden op hoe je de oefeningen uitvoert en wat je vorderingen zijn, of je nu bezig bent met 1 op 1 personal training, duo personal training of een small group personal trainer. Zo weet je zeker dat je goed bezig bent en dat je ook daadwerkelijk vorderingen maakt. Met een personal trainer bij Rebels Gym in Beuningen maak jij de fysieke transformatie zoals jij die voor ogen hebt.

Gezonde voeding met onze personal trainer

Voor een gezonde levensstijl en een fysieke transformatie is voeding essentieel. Maar het woord ‘dieet’ boezemt menig persoon angst in. Bij Rebels Gym in Beuningen hoef je gelukkig niet bang te zijn dat je alleen maar kip, rijst en broccoli mag eten. Samen met jouw personal trainer ga je in gesprek over welke aanpassingen voor jou te doen zijn en wat er in jouw levensstijl past. Wat voor de een wel werkt werkt voor de ander namelijk misschien helemaal niet. Zo ben je bij Rebels Gym in Beuningen verzekerd van een persoonlijk voedingsplan op maat dat past bij jouw behoeften.

Met onze personal trainer een fysieke transformatie

Een fysieke transformatie maak je uiteindelijk zelf. Er is motivatie en wilskracht voor nodig om nieuwe gewoontes aan te leren en vol te blijven houden. Ben jij gemotiveerd om van jouw dromen werkelijkheid te maken? Dan staat onze personal trainer klaar om jou te helpen! Want ook al doe je het uiteindelijk zelf, je doet het bij Rebels Gym in Beuningen nooit alleen! Bij ons kom je voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Vergeet de sportscholen die onrealistische resultaten beloven in een onrealistisch tijdsbestek. Wij doen niet aan beloftes, wij doen aan resultaten.

Voordelen van personal training bij Rebels Gym

Bij ons kom je voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Zomaar sporten zonder begeleiding, schema of doel, hoef je bij ons dan ook niet bang voor te zijn. Bij Rebels Gym in Beuningen reken je op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes
 • Persoonlijke intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ben jij er klaar voor om het lichaam te krijgen waar je altijd al van droomde? Wil jij dat doen onder professionele begeleiding met 1 op 1 personal trainer Beuningen, duo personal training of small group personal training? Neem dan snel contact op met Rebels Gym in Beuningen of kom gewoon eens een keer gezellig koffie drinken met uw potentiëel nieuwe personal trainer in Beuningen. Bij een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee jij aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.