Small group Personal Training

  • Rebelse transformaties
  • Personal Training inclusief voedingsschema
  • 1-op-1 begeleiding (altijd)
  • Langdurig resultaat

In small group personal training een transformatie behalen van ongekende klasse? Het lichaam bereikt wat de geest gelooft.

In ons Small Group Personal Training programma streven wij eveneens naar maximale resultaten in een zo kort mogelijke tijd. Maar altijd met een belangrijke gedachten. Zo lang het voor jou als persoon goed vol te houden is. Daarom leveren wij altijd trainingsschema’s en voedingsconsulten op maat en ingericht op individuele wensen en behoeften.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

  • Afvallen
  • Spiergroei
  • Beach body
  • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Wat vandaag onmogelijk lijkt, zal op een dag je warming-up worden.

Vraag gerust na aan onze Small Group Personal training klanten of zij bovenstaande ook hebben afgevraagd. Velen zullen ja zeggen. En velen zullen zeggen dat zij meer hebben behaald, zowel in hun fysieke uiterlijk, mentale veerkracht en algehele gezondheid, dan zij ooit hebben durven dromen.

Rebels Gym

Tijdens onze Small Group Personal Training trajecten stimuleren wij jou om in groepsverband een zo effectief en efficiënt mogelijk resultaat te behalen. Door een ijzeren discipline en een wil om uit te blinken in een van onze groepen, kun jij al je ambities waarmaken. Herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan is deze 1-op-4 trainingsvorm uitermate geschikt voor jou. Wil jij zelf een groepje vormen? Je bent van harte welkom. Zo niet, dan kun jij moeiteloos aansluiten in een van onze beschikbare groepen. Wij zorgen dat je voldoende wordt uitgedaagd om te kunnen excelleren binnen een van onze faciliteiten. Rebels Gym wil jou, als individu helpen, of je nu traint in een 1-op-1, duo of small group. Onze trainers zijn er voor jou.

Rebelse transformaties en succesverhalen

Bekijk onze succesverhalen hieronder. Jij kan vandaag nog het verschil maken!

Rebels Gym
Rebels Gym