Personal Trainer Oss

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym: fitness en voeding

Ben jij er klaar voor om jouw persoonlijke, lichamelijke transformatie te maken? Wil jij uit Oss dat verantwoord doen met een gerenommeerde personal trainer? Voor allerlei soorten personal training in Oss kom je naar Rebels Gym. Met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training, bereik jij in Oss de lichamelijke transformatie waar jij naar op zoek bent. Lees snel verder wat Rebels Gym allemaal voor je doet.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Personal training volgens jouw wensen

Als je al langere tijd traint in Oss zonder de resultaten waar je op hoopte, ben je zeker niet de enige. Rebels Gym is niet het soort sportschool dat onhaalbare resultaten belooft. Een lichamelijk transformatie maken die blijvend is, kost nu eenmaal tijd. Bij Rebels Gym kom je dan ook voor een langere periode. Door middel van 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training nemen we de tijd om jou te helpen met jouw lichamelijk transformatie.

Jouw personal trainer, jouw gewoontes

Iedereen is uniek en daarom werken niet alle soorten trainingsschema’s en voedingsgewoonten voor iedereen, dat geldt ook voor jou uit Oss. Samen met jou gaan we de dialoog aan over welke transformatie je wil maken en welk dieet en sportschema daarbij past. Wees niet bang: we komen altijd uit op iets dat helemaal bij jou past en bij jou alleen! Vervolgens kom je bij ons sporten met 1 op 1 persoonlijke begeleiding van een gerenommeerde personal trainer. Ook kun je bij ons sporten in de setting van duo personal training of small group personal training. Kortom: voor elk wat wils.

Rebels Gym: trainen onder supervisie

Bij Rebels Gym ben je nooit op jezelf aangewezen. Bij ons staat jouw personal trainer altijd klaar om je te begeleiden in jouw oefeningen. Bij de gratis intake stellen we vast wat jouw doelen zijn, welke levensstijl aanpassingen daarbij passen en reëel zijn. Daar zal je sportschema op gebaseerd zijn. Er is altijd supervisie: doe je de oefeningen correct en zijn er resultaten zichtbaar na zoveel tijd? Of je nu bezig bent met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training. Met een personal trainer bij Rebels Gym maak jij uit Oss de fysieke transformatie zoals jij die voor ogen hebt.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

De juiste voeding met onze personal trainer

Bij de juiste manier van leven en sport, hoort ook goed en gezond eten. Ook dit zal volledig in lijn zijn met jouw levensstijl in Oss. Samen met jouw personal trainer zal je het hebben over welke aanpassingen te doen zijn en wat er in jouw levensstijl past. Zo ben je altijd verzekerd van een voedingsschema dat bij jou past. Zo’n voedingsschema is dan ook echt vol te houden. Zo ben je bij Rebels Gym verzekerd van een individueel voedingsplan waar je niet na verloop van tijd vanaf stapt omdat het simpelweg niet bij jou past.

Start vandaag je transformatie bij Rebels Gym

Het roer omgooien in Oss doe je uiteindelijk zelf, maar bij Rebels Gym sta je er nooit alleen voor. Heb jij de motivatie om jouw lichaam voor eens en altijd te transformeren? Dan staat onze personal trainer voor je klaar! Bij ons kom je voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Denk vooral niet aan de sportscholen die onrealistische resultaten beloven in een veel te kort tijdsbestek. Voor een blijvende transformatie is tijd nodig, en dat is ook helemaal niet erg. We nemen de tijd met jou en samen komen we tot een mooi resultaat.

Personal training bij Rebels Gym: voordelen

Vanuit Oss kom je naar Rebels Gym voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Sporten zonder supervisie, schema of doel, is bij ons geen sprake van. Bij Rebels Gym ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes
 • Persoonlijke intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ga jij die fysieke transformatie maken die je altijd al voor ogen had? Wil jij dat doen onder professionele begeleiding met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training? Neem dan eens contact op met Rebels Gym of kom gewoon eens een keer vanuit Oss gezellig koffie drinken. Bij een gratis persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en komen we tot een uitstekend persoonlijk plan waarmee jij aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.