Personal Trainer Wijchen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Personal training bij Rebels Gym

Wil jij eindelijk het lichaam waar je altijd al van hebt gedroomd? Wil jij dat op een verantwoorde manier bereiken door middel van professionele personal training? Voor verschillende soorten personal training in de regio Wijchen kom je naar Rebels Gym. Met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training, krijg jij dat felbegeerde lichaam. Bij Rebels Gym doen we aan resultaat, dus lees snel verder wat we allemaal voor je doen.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Personal training op maat

Fitness jij al langere tijd in de regio Wijchen zonder het resultaat waar je op hoopte? Daar ben je zeker niet alleen in. Veel sportscholen beloven geweldige, maar onrealistische resultaten in veel te korte tijd. Daar hoef je bij Rebels Gym niet voor te vrezen. Een fysieke transformatie als gevolg van intensief sporten en gezonde voeding, maak je niet in een aantal weken. Daar zijn wij bij Rebels Gym reëel in. Bij ons train je voor een langere tijd waarin je een echte transformatie kunt maken. Bij ons krijg je resultaat door middel van 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training.

Jouw personal trainer doet wat passend is voor jou

Binnen de gezondheid en de fitness is er geen ‘one size fits all’. Elk lichaam en elke persoon is anders, dus ook jij! Daarom gaan we altijd met jouw in gesprek over wat jouw persoonlijke doelen zijn en welk trainings- en voedingsschema hierbij passen. Je hoeft bij ons niet te vrezen dat je in Wijchen alleen maar kip met rijst en broccoli kunt eten. Vervolgens fitness je bij ons 1 op 1 onder persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer. Ook kun je bij ons trainen in duo personal training of small group personal training.

Bij Rebels Gym ben je niet alleen

Sporten doe je bij ons nooit alleen. Waar je bij andere sportscholen simpelweg een abonnement afneemt en vervolgens zelfstandig traint, hoef je daar bij ons niet voor te vrezen. Bij ons train je altijd onder persoonlijk begeleiding. Bij jouw intake stellen we vast wat jouw doelen zijn en wat daarvoor moet gebeuren. Daarmee maken we een schema waar je vervolgens met je personal trainer mee aan de slag gaat. Of je nu bezig bent met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training: er is altijd toezicht. Zo weet je altijd dat je juist bezig bent en dat je echte vorderingen maakt. Met een personal trainer bij Rebels Gym krijg jij in Wijchen het lichaam waar je altijd al van droomde.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Gezonde voeding met onze personal trainer

Voeding is heel belangrijk binnen een gezonde levensstijl. Samen met jouw personal trainer ga je bij Rebels Gym in gesprek over welke voedingsaanpassingen voor jou realistisch zijn en wat er in jouw levensstijl past. Want voor iedereen werkt het een weer beter dan het ander. Zo ben je in Wijchen bij Rebels Gym zeker van een persoonlijk voedingsplan op maat dat past bij jouw levensstijl.

Met onze personal trainer naar jouw droomlichaam

Jouw droomlichaam kweken is iets dat je uiteindelijk zelf doet. Er is motivatie en wilskracht nodig om nieuwe gewoontes aan te leren en in stand te blijven houden. Maar ook al doe je het uiteindelijk zelf, je doet het bij Rebels Gym nooit alleen! Bij ons kom je vanuit Wijchen voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Let niet op de sportscholen die irreële resultaten beloven in een veel te kort tijdsbestek. Wij doen niet aan beloftes, wij doen aan resultaten.

De voordelen van personal training voor jou in Wijchen bij Rebels Gym

Bij ons kom je voor 1 op 1 personal training, personal duo training en small group training. Trainen zonder begeleiding, schema of doelstellingen, is er bij ons niet bij. Bij Rebels Gym in Beuningen ben je zeker van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes
 • Persoonlijke intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ben jij er klaar voor om te werken aan jouw droomlichaam? Wil jij dat doen onder professionele begeleiding met 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training? Woon jij in Wijchen en omgeving? Neem dan snel contact op met Rebels Gym of kom eens langs voor een kopje koffie. Bij een persoonlijke intake bespreken we jouw wensen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee jij aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.