Sportschool Wijchen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym: fitness en voeding

Ben jij op zoek naar een sportschool in Wijchen waar je fitness kan bedrijven onder toezicht en personal coaching? Kom dan eens langs voor een kopje koffie bij Rebels Gym! Wat ons bijzonder maakt ten opzichte van de gemiddelde gym, is dat je bij ons altijd onder begeleiding traint van een personal trainer. Op die manier werk je bij ons altijd aan jouw lichaam op een manier die helemaal speciaal voor jou afgesproken en ingesteld is.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Kom langs voor een gratis intake!

Bij Rebels Gym kom je niet zomaar voor fitness. Je komt eerst bij ons langs vanuit Wijchen voor een goede intake met jouw aankomende personal trainer waarin jouw wensen en doelen worden vastgesteld. Ook wordt er met jouw personal trainer een voedingstraject opgesteld. Want zonder de juiste voeding krijg je nooit het lichaam waar jij in Wijchen van droomt. Omdat zowel jouw fitnessprogramma als jouw voedingstraject worden afgesteld op jouw wensen en behoeften, zul je deze makkelijk vol kunnen houden. Wij hanteren geen universele aanpak, iedereen heeft een eigen aanpak nodig voor optimaal effect. Ga dus niet voor een generieke sportschool, maar voor de persoonlijke aanpak van Rebels Gym.

In onze sportschool in Wijchen fitness je veilig en verantwoord

Het is niet iets waar elke sportschool in Wijchen zich bijzonder goed voor inzet: veiligheid. Bij Rebels Gym train je altijd in optimale veiligheid onze toeziend oog van jouw personal coach. Jouw coach ziet erop toe dat je jouw oefeningen goed uitvoert. Dat maakt de kans op ongelukken en blessures alleen maar kleiner. Ga dus vooral niet voor zomaar een sportschool in Wijchen maar ga voor de personal coaching en de veilige omgeving van Rebels Gym.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Fitness, coaching en veiligheid bij Rebels Gym

Veel sportscholen in Wijchen hebben bijzonder weinig tijd voor hun leden. Je betaalt voor een abonnement en verder ben je op jezelf aangewezen. Niet bij ons! Bij Rebels Gym train je altijd onder de begeleiding van een personal coach. Bij jouw intake spreek je met deze personal coach af wat jouw doelen zijn en welke training en voeding hierbij passen. Ook ziet jouw coach erop toe dat jij jouw oefeningen correct uitvoert voor optimaal resultaat en veiligheid.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Fitness en voeding: een gouden combinatie

De juiste voeding is niet zozeer een streng dieet waarbij je je aan allerlei regels moet houden. De juiste voeding is de juiste voeding speciaal voor jou in Wijchen. Eten dat bij jouw levensstijl past en iets is dat je door kunt zetten. Want alleen daar heb je ook daadwerkelijk iets aan. Met jouw coach breng je jouw gewoontes in kaart in stel je een eetplan op waarmee je aan de slag kunt. Zo krijg je zowel voeding als training die helemaal bij jou passen. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor fitness waarbij je alleen standaard ‘fitness’ eten mag.

Bij deze sportschool in Wijchen train je met een doel

Trainen zonder doel zorgt er alleen maar voor dat je in de rondte dwaalt. Daarom train je bij Rebels Gym altijd met een duidelijk en realistisch doel voor een uitmuntend effect dat past bij jouw doeleinde. Ook zijn we realistisch in hoelang het duurt voordat je jouw doel hebt bereikt. Geloof nooit een sportschool in Wijchen die te snel te veel belooft. Ga dus voor Rebels Gym en niet voor een standaard sportschool in Wijchen. Bij ons krijg je optimaal resultaat met onze personal coaching, voeding en meer.

Ook een Rebelse transformatie ondergaan? Kom vandaag nog langs voor jouw gratis consult!

De voordelen van fitness bij Rebels Gym

We zijn niet de gemiddelde sportschool in Wijchen. Bij ons train je altijd onder veilig toezicht en ben je altijd voorzien van training op maat. Zo weet je altijd wat je doet, dat je het verantwoord doet en waarvoor je het doet. Bij Rebels Gym reken je sowieso op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Woon jij in de regio Wijchen? Zoek je naar iets anders dan de standaard sportschool in Wijchen waar je traint zonder veilig toezicht en personal coaching? Kom dan naar Rebels Gym voor fitness met personal training en voeding op maat. Neem gerust contact op met ons of kom eens langs voor een kopje koffie. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid trainingsplan en voeding waarmee jij met jouw personal coach aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.