Bootcamp Wijchen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Small group training tegenover bootcamp in Wijchen

Wil jij in Wijchen beginnen met bootcamp? Kies voor een meer persoonlijke aanpak met small group training bij Rebels Gym. Met deze vorm van training ben je gegarandeerd van meer persoonlijk begeleiding. Benieuwd naar wat het inhoudt? Lees dan vooral verder of kom gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken bij een gratis intake.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Small group training versus bootcamp in Wijchen

Bij het kiezen van Bootcamp in Wijchen, sport je samen met een grote groep. Dit kan uiteraard gezellig en motiverend werken, maar al snel vermindert de personal training hierdoor helaas. Dat is het fijne van small group training bij Rebels Gym: hier ben je altijd verzekerd van personal training door een persoonlijke coach in een kleinere groep. Zo heb je de kick van een groepstraining maar óók die fijne persoonlijke aanpak. En daar boek je pas échte resultaten mee. Resultaten die je met gewone bootcamp niet krijgt.

Kom langs voor een gratis intake!

Bij Rebels Gym kom je niet zomaar voor fitness. Je komt eerst bij ons langs vanuit Wijchen voor een goede intake met jouw aankomende personal trainer waarin jouw wensen en doelen worden vastgesteld. Ook wordt er met jouw personal trainer een voedingstraject opgesteld. Want zonder de juiste voeding krijg je nooit het lichaam waar jij in Wijchen van droomt. Omdat zowel jouw fitnessprogramma als jouw voedingstraject worden afgesteld op jouw wensen en behoeften, zul je deze makkelijk vol kunnen houden. Wij hanteren geen universele aanpak, iedereen heeft een eigen aanpak nodig voor optimaal effect. Ga dus niet voor een generieke sportschool, maar voor de persoonlijke aanpak van Rebels Gym.

Betere variant van bootcamp met betere voeding

Door voor small group training te kiezen in plaats van voor bootcamp in Wijchen, kies je ook meteen voor de juiste voedingsadviezen. Bij Rebels Gym krijg je in een speciaal plan, voedingsadviezen op maat. Zo hoef je niet bang te zijn dat je alleen de klassieke sportmaaltijden mag eten. Een plan op maat is afgestemd op jouw wensen behoeften.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

De voordelen van bootcamp in Wijchen

Kies voor small group training bij Rebels Gym in plaats van voor bootcamp in Wijchen. Je krijgt bij ons namelijk de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij elke small group training
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • De motivatie en gezelligheid van trainen in groepsverband
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Twijfel je nog of je wel bootcamp in Wijchen wil? Probeer dan eerst eens small group training bij Rebels Gym. Je bent dan verzekerd van persoonlijke aandacht in een fijn groepsverband. Kom langs voor een nadere kennismaking en een gratis intake. Dan bespreken we jouw doelen en de opties die erbij komen kijken. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.