Sportschool Arnhem

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym: sportschool nabij Arnhem voor 1 op 1 personal training

Ben je op zoek naar een sportschool nabij Arnhem? Een sportschool waar je terecht kunt voor fitness, maar dan met 1 op 1 personal training? Kom dan naar Rebels Gym! Bij onze gym doe je namelijk niet zomaar aan fitness, je krijgt van ons een personal trainer die jou tijdens elke training bijstaat. Dankzij onze begeleiding in combinatie met een persoonlijk trainings- en voedingsschema, kun jij jouw trainingsdoel behalen. Of je nu fitter wilt worden, af wilt vallen of meer spiermassa wilt kweken. Bij Rebels Gym maak jij de fysieke transformatie waar je van droomt realiteit! Meer weten over onze sportschool nabij Arnhem? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een gratis intake.

Meer dan een sportschool nabij Arnhem

Veel mensen die beginnen met fitness trainen zich een ongeluk, maar merken geen vorderingen. Dit ligt echt niet aan jou. Een standaard sportschool in Arnhem laat je een abonnement afsluiten om je vervolgens op jezelf te laten trainen. Je krijgt dan niet de juiste begeleiding of adviezen. Hierdoor zul jij niet het resultaat halen dat je wenst. Bij Rebels Gym doen we dat anders. Bij ons fitness je altijd onder begeleiding van een personal trainer op basis van een trainingsschema dat past bij jouw doelen en wensen. Er wordt een haalbare planning gemaakt waar je samen met jouw personal trainer aan werkt. Je zult op deze manier zeker resultaat zien!

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Fitness op maat

Wij bieden je fitness op maat bij een sportschool nabij Arnhem. Je begint met een gratis intake, waarin we jouw doelen en levensstijl bespreken om vervolgens een geschikt trainings- en voedingsplan voor je op te stellen. Omdat deze op maat voor jou gemaakt worden en matchen met jouw doelen en gewoonten, zul je dit plan vol kunnen houden. Ieder mens is uniek en verdient daarom een uniek schema en plan voor een optimaal effect. Dat is iets wat wij bij Rebels Gym maar al te goed begrijpen. In tegenstelling tot een standaard sportschool begeleiden wij je tijdens elke training om een optimaal resultaat te behalen.

Veilig sporten

Fitness met een personal trainer zorgt niet alleen voor een beter resultaat, het is ook nog eens veiliger. Jouw personal trainer staat je elke trainingssessie bij. Je traint dus altijd onder toezicht van iemand die jouw oefeningen beoordeelt en ter plekke kan corrigeren. Dit verkleint de kans op ongelukken en blessures. Wil je veilig sporten? Kies dan niet voor een standaard sportschool in Arnhem, maar voor Rebels Gym!

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Fitness combineren met een voedingsschema

Bij ons kun je niet alleen terecht voor fitness onder begeleiding van een personal trainer. Wij geven je ook voedingsadvies. De juiste voeding is namelijk heel belangrijk voor de juiste fitness resultaten. Daarbij hoef je niet bang te zijn voor strenge diëten of het compleet overhoop gooien van jouw eetgewoontes, want wij brengen jouw eetgewoontes in kaart en maken samen met jou een eetplan dat hierbij past. Het heeft namelijk geen zin om iemands levensstijl compleet om te gooien. Jouw voedingsschema moet net als jouw traininsschema bij jou passen, zodat het effectief is en voor jou vol te houden is. Dat bieden wij je bij Rebels Gym. In onze sportschool nabij Arnhem zet je stappen die je steeds dichter bij het behalen van jouw doelen laten komen.

1 op 1 personal training, duo personal training en small group personal training

Bij Rebels Gym fitness je zelf, maar nooit alleen. Want jouw personal trainer staat altijd aan jouw zijde om je te begeleiden. Hij of zij helpt je op de juiste manier te trainen, voor de veiligheid en zodat je het maximale uit jouw training haalt. Combineer dit met een op maat gemaakt voedingsplan en je behaalt jouw doel zeker! In onze sportschool nabij Arnhem bieden we je meer dan alleen fitness, we bieden je personal training, duo personal training en small group personal training!

Voordelen van deze sportschool nabij Arnhem

Wij zijn dus niet zoals de gemiddelde sportschool in Arnhem. Wij bieden je fitness onder begeleiding van een personal training en een voedingsschema op maat, zodat jij succesvol jouw doel kunt behalen. Bij ons weet je altijd wat je doet, dat je het verantwoord doet en waarvoor je het doet. Daarbij reken je bij Rebel Gym altijd op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Kom langs voor een gratis intake

Woon je in of rondom Arnhem en ben je nog op zoek naar een goede sportschool? Een sportschool waar je kunt trainen onder begeleiding van een personal trainer voor een maximaal resultaat? Kom dan naar Rebels Gym in Beuningen! Wij bieden je fitness met 1 op 1 personal training en een voedingsschema op maat. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze gym voor een lekker kopje koffie. Tijdens de gratis intake bespreken we graag wat we met elkaar kunnen bereiken. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Mail gerust naar ​​info@rebels-gym.com of bel ons op 06 – 30372354. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.