Afvallen Arnhem

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Afvallen in Arnhem doe je bij Rebels Gym

Wil je afvallen in Arnhem? Kom dan naar Rebels Gym! Bij ons ga je namelijk niet zomaar sporten, wij bieden je diverse soorten personal training en een voedingsadvies om zo een ware transformatie door te kunnen maken. Samen met een personal trainer ga jij aan de slag. Je wordt begeleid en gecoacht. Afvallen hoef je namelijk niet alleen te doen. Wij helpen je een fysieke verandering door te maken, die je bij geen andere sportschool in Arnhem zal kunnen krijgen. Kom gerust eens langs voor een gratis intake om de mogelijkheden te bespreken.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Personal training

Bij Rebels Gym fitness je nooit alleen. Je traint altijd onder begeleiding van een personal trainer, waarmee je een trainingsprogramma en een voedingsschema hebt opgesteld. Door je aan dit trainingsprogramma en voedingsschema te houden, kun jij afvallen in Arnhem. We bereiken jouw doelen samen door middel van 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training.

Afvallen in Arnhem doe je met een goed voedingsschema

Als je wilt afvallen in Arnhem is alleen trainen niet voldoende. Ook jouw voeding nemen we mee. Daarom stelt jouw personal trainer samen met jou een voedingsschema op dat volledig bij jouw leefstijl en behoeftes past. We laten je niet alleen maar rijst met kip en broccoli eten. Het voedingsschema moet bij je passen, zodat je het met plezier en enthousiasme kunt volgen. Bij ons hoef je jouw huidige eetgewoontes dus niet overboord te gooien. Wij helpen je hierin aanpassingen te maken, zodat jij met plezier kunt afvallen in Arnhem.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Daarom afvallen bij Rebels Gym

Afvallen in Arnhem doe je natuurlijk bij Rebels Gym. Wij helpen je dat felbegeerde lichaam te krijgen waar je al zo lang van droomt. Bij ons gaat het om resultaten. Deze resultaten bereik je alleen met de juiste begeleiding van een personal trainer. Met een speciaal op maat gemaakt trainingsprogramma en voedingsschema kun jij aan de slag om jouw doel te behalen. En dat terwijl je bij ons ook nog eens profiteert van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Kom langs voor een intake

Wil jij afvallen in Arnhem onder begeleiding van een personal trainer? Wil jij met jouw eigen persoonlijke trainingsprogramma en voedingsschema aan de slag om jouw doel te behalen? Kom langs bij Rebels Gym voor een lekker kopje koffie en een gratis intake, waarin we bespreken wat jouw doelen zijn en hoe je deze met onze hulp kunt behalen. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Stuur een mailtje naar info@rebels-gym.com, bel naar 06 – 30372354 of vul het contactformulier op de website in.