Sportschool Oss

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym | Fitness onder toezicht

Zoek jij een sportschool in Oss of daar in de buurt, maar wil je niet op de bonnefooi wat gaan trainen op hoop van zegen? Kom dan eens langs voor een kopje koffie bij Rebels Gym! We zijn niet een standaard gym, bij ons train je namelijk altijd op basis van een op maat gemaakt traject onder toeziend oog van een personal trainer. Bij ons werk je gericht aan jouw droomlichaam op een manier die speciaal voor jou gemaakt is!

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Rebels Gym: Fitness met resultaat op maat

Ga niet voor een generieke sportschool in Oss of daar in de buurt. In de meeste gevallen laat een sportschool jou een abonnement afnemen om vervolgens nooit meer naar je om te kijken: de persoonlijke begeleiding en de veiligheid zijn ver te zoeken. Bij Rebels Gym doen we daar niet aan. Bij ons train jij uit Oss altijd onder begeleiding van jouw eigen personal trainer. Met hem of haar heb je jouw persoonlijke traject met oefeningen opgesteld dat past bij het krijgen van jouw droomlichaam in een geloofwaardig tijdsbestek. Daarbovenop zorgt jouw personal trainer ervoor dat je alle oefeningen correct uitvoert. Dat vermindert ook de kans op ongelukken en blessures.

Kom langs voor een gratis intake

Bij Rebels Gym kom je niet zomaar voor fitness. Je komt eerst bij ons langs vanuit Oss voor een goede intake met jouw aankomende personal trainer waarin jouw wensen en doelen worden vastgesteld. Ook wordt er met jouw personal trainer een voedingstraject opgesteld. Want zonder de juiste voeding krijg je nooit het lichaam waar jij in Oss van droomt. Omdat zowel jouw fitnessprogramma als jouw voedingstraject worden afgesteld op jouw wensen en behoeften, zul je deze makkelijk vol kunnen houden. Wij hanteren geen universele aanpak, iedereen heeft een eigen aanpak nodig voor optimaal effect. Ga dus niet voor een generieke sportschool, maar voor de persoonlijke aanpak van Rebels Gym.

Veilige en verantwoorde fitness

Niet elke sportschool houdt zich aan optimale veiligheidsetiketten, maar bij Rebels Gym train je altijd in een veilige omgeving onder toezicht van jouw personal trainer. Jouw personal trainer staat jou elke trainingssessie bij. En dat is niet alleen goed voor het bereiken van jouw doelen, maar ook voor je eigen veiligheid. Iemand die jouw oefeningen beoordeeld en de uitvoering corrigeert verminderd de kans op ongelukken en blessures. Kies dus niet voor een generieke sportschool zoals je die overal in Oss en in de buurt vindt, maar kies voor de veiligheid en de zekerheid van Rebels Gym.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Fitness met voeding op maat

Bij jouw intake krijg je tevens voedingsadvies. Want de juiste voeding is essentieel voor het behalen van jouw droomlichaam. Je hoeft bij Rebels Gym in ieder geval niet te vrezen voor die strikte diëten waarbij je niks kan en mag. Met jouw personal trainer breng jij jouw eetgewoontes in kaart en maak je samen een voedingstraject dat bij jou past en dat je daarmee ook echt kunt doorzetten. Het volledig overhoop gooien van je manier van leven, heeft op de lange termijn geen enkele nut. Niet alleen je fitnessschema, maar ook je voedingstraject moet namelijk bij jou passen.

Bij Rebels Gym train je nooit doelloos

Bij ons fitness je nooit alleen, maar met jouw eigen personal trainer voor feedback en toezicht. Met hem of haar fitness je voor je eigen veiligheid en voor maximaal effect voor jouw persoonlijke doel. Dit, in combinatie met, jouw voedingstraject geeft jouw een realistisch idee van wat je moet doen om jouw droomlichaam te krijgen. Ga dus niet voor een generieke sportschool in Oss of in de buurt maar kies voor ons voor personal training, personal duo training of small group training bij onze gym.

De voordelen van fitness bij Rebels Gym

We zijn geen standaard sportschool in de buurt van Oss. Bij ons train je altijd onder goed toezicht en krijg je advies op maat. Zo weet je altijd wat je doet, dat je het verantwoord doet en waarvoor je het doet. Bij Rebels Gym verzekeren wij je van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ben jij woonachtig in Oss of daar in de buurt? Zoek je naar meer dan een sportschool waar je maar wat af traint zonder begeleiding en resultaat? Kom dan naar Rebels Gym voor fitness met personal training en een voedingstraject op maat. Neem gerust contact op met ons of kom eens langs voor een kopje koffie. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid trainingsplan een voedingstraject waarmee jij met jouw personal trainer aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.