Sportschool Arnhem Zuid

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Sportschool met maatwerk training en voeding

Met de personal trainers van sportschool Rebels Gym werk je met een programma op maat aan het lichaam waar je in Arnhem Zuid altijd al van droomde. In onze gym train je, zo vaak als je wil, met onze trainers effectief en verantwoord aan je gezondheid. Lees snel verder hoe onze sportschool jou in Arnhem Zuid helpt met je persoonlijke fitnessdoelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom gerust eens in onze sportschool op bezoek. Onze trainers helpen je met alle plezier verder.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Helder doel voor ogen

De meeste mensen die in Arnhem Zuid starten met sporten en gezond eten, stoppen er binnen no-time ook vaak weer mee. Dat is uiteraard erg zonde. De oorzaak hiervan is vaak geen helder doel voor ogen hebben. Trainen in onze sportschool begint dan ook altijd met een gratis persoonlijke intake. Tijdens dit gesprek maken we jouw doelen op het gebied van fitness en gezondheid duidelijk. Je personal trainer maakt daarna met jou een trainingsschema en een voedingsschema. We maken op dat punt ook meteen een reële inschatting van het tijdsbestek waarin jouw doelen haalbaar zijn. Je bent in Arnhem Zuid dus altijd verzekerd van trainen op maat in onze sportschool.

Het beste dieet voor jou in Arnhem Zuid

Trainen op maat doe je het beste met een dieet dat ook speciaal voor jou is ontwikkeld! Samen met je personal trainer maak je in onze sportschool dan ook een voedingsschema op maat dat past bij je trainingen en je persoonlijke manier van leven. Met onze sportschool zul je dan ook zeker geen onnodige honger lijden. Een goed dieet moet je vol kunnen houden. Daarom moet een dieet ook bij jou als individu passen. Een ‘onze size fits all’ mentaliteit hanteren we dan ook zeker niet. Met onze fitness en voeding op maat kun je lekker in je vel zitten én gezond leven.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Onze voordelen

Wat onze sportschool zo uniek maakt? Bij ons kun je terecht voor de beste personal training en dieetadvies op maat. Op die manier heb en hou je je doelstellingen in Arnhem Zuid altijd helder voor ogen en hou je je trainingen en dieet ook echt vol. Resultaat gegarandeerd! Bij ons ben je in Arnhem Zuid verder zeker van het volgende:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Arnhem Zuid kiezen voor fitness bij een sportschool met personal training en een gepersonaliseerd dieet? Neem dan contact op met Rebels Gym of kom gewoon eens langs bij ons. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een volledig persoonlijk plan je met je personal trainer mee aan de slag gaat in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.