Sportschool Westervoort

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym: sportschool met personal training

Bij sportschool Rebels Gym werk je door middel van personal training aan jouw droomlichaam in de omgeving van Duiven. In onze sportschool werk je op elk gewenst moment met onze trainers veilig en verantwoord aan je gezondheid. Lees snel verder hoe onze sportschool jou helpt met je persoonlijke fitnessdoelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Programma op maat

Vaak wordt er in Westervoort gestart met sporten en goed eten om er vervolgens ook weer snel mee te stoppen. Dat is jammer. De oorzaak hiervan ligt vaak in het gebrek aan een helder doel. In onze sportschool begin je dan ook altijd met een gratis intake. Tijdens dit gesprek krijgen we samen jouw doelen en idealen op het gebied van fitness duidelijk. Daarna maak je samen met je personal trainer in onze sportschool hier een training- en voedingsschema voor. We maken op dat moment ook een realistische inschatting van het tijdsbestek waarin je jouw doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken. Je bent in Westervoort dus altijd zeker van training op maat in onze uitstekende sportschool.

De juiste voeding voor jou in Westervoort

Een persoonlijk trainingsschema is incompleet zonder daarbij een voedingsschema op maat. Samen met je personal trainer maak je in onze sportschool een voedingsschema op maat dat past bij je trainingsschema en je persoonlijke leefstijl. Je hoeft met onze sportschool dus niet bang te zijn dat je honger moet gaan lijden in Westervoort. Een goed dieet past bij jou als persoon en op die manier hou je het ook met plezier vol. Er is dan ook geen dieet dat bij iedereen past. Met onze fitness en voeding op maat ben je verzekerd van een prettige leefstijl én een betere gezondheid.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Onze sportschool: voordelen

Wat ons onderscheidt van de gemiddelde sportschool, is dat je bij ons alleen maar personal training, fitness en voeding op maat krijgt. We zorgen er op die manier voor dat jij in Westervoort je doel niet uit het oog verliest. Kies voor ons en je bent in Westervoort verzekerd van het volgende:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Westervoort kiezen voor fitness bij een sportschool met personal training en een voedingsschema op maat? Neem dan contact op met Rebels Gym of kom gerust een op bezoek bij ons. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een volledig persoonlijk plan je met je personal trainer mee aan de slag gaat in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.