Sportschool Renkum

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Sportschool Rebels Gym voor trainen en diëten op maat

Schakel de personal trainers van sportschool Rebels Gym in voor een trainingsprogramma op maat in Renkum. In onze sportschool werk je met regelmaat op een verantwoorde manier aan je fitheid en je gezondheid. Lees hier hoe onze sportschool jou in Renkum ondersteunt met je fitness ambities. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gewoon eens langs in onze sportschool voor een kopje koffie.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Duidelijke doelen

Veel mensen in Renkum beginnen wel met sporten en goed eten, maar stoppen er ook weer in mum van tijd mee. Dat is natuurlijk enorm zonde. Dit komt vaak doordat veel mensen geen duidelijke doelen stellen voor zichzelf. Daarom start het trainen in onze sportschool dan ook altijd met een gratis persoonlijke intake. Bij dit gesprek maken we samen met jou je doelen duidelijk op het gebied van fitness en gezondheid. Met je personal trainer stel je een trainingsschema en een voedingsschema op. Hier wordt ook direct een realistische inschatting gemaakt van hoelang het gaat duren voordat jij je doelen bereikt hebt. Zo ben je met ons in Renkum altijd zeker van trainingen op maat in onze fijne sportschool.

Voeding op maat in Renkum

Een training op maat is uiteraard niet compleet zonder een persoonlijk voedingsschema op maat, helemaal voor jou! Veel mensen zijn bij het woord diëten bang voor honger lijden; daar hoef je bij ons niet bang voor te zijn. In onze sportschool krijg je altijd een voedingsschema dat past bij jouw leefstijl. Een goed dieet moet bij jou als individu passen. Er is dan ook niet één dieet dat bij iedereen past. Met onze fitness en voeding op maat voel jij je goed en blijf je gezond. Ideaal toch?

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Onze voordelen

Waarom is onze sportschool zo bijzonder? Bij ons zit je goed voor optimale personal training en dieetadvies op maat. Zodoende heb en hou je je doelen in Renkum altijd helder voor ogen en hou je je trainingen en dieet ook echt vol. Resultaat gegarandeerd! Kies voor onze sportschool en profiteer in Renkum van het volgende:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Renkum gaan voor fitness bij een sportschool met personal training en voeding op maat. Neem dan contact op met Rebels Gym of kom gewoon eens op bezoek. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een volledig persoonlijk plan, waarna je met je personal trainer aan het werk gaat in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.