Sportschool Oosterbeek

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Sportschool met maatwerk training en voeding

Bij sportschool Rebels Gym train je met een persoonlijk programma op maat aan het lichaam waar je in Oosterbeek altijd van hebt gedroomd. In onze gym werk je, zo vaak las je wil, met onze trainers veilig en verantwoord aan je gezondheid. Lees snel verder hoe onze sportschool jou helpt met je persoonlijke fitnessdoelen. Vragen? Neem contact met ons op of kom gerust eens in onze sportschool langs. Onze trainers staan voor je klaar.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Trainen met een duidelijk doel

Veel mensen die in Oosterbeek beginnen met sporten en gezond eten, stoppen er na verloop van tijd ook weer mee. De boosdoener is in dat geval vaak gebrek aan een duidelijk doel. Zodra je bij onze sportschool wil komen trainen, beginnen we dan ook met een gratis intake. Hier maken we samen met jou je doelen op het gebied van fitness en gezondheid duidelijk. Je personal trainer maakt vervolgens met jou een trainingsschema en een voedingsschema. Hierbij hoort ook een realistische inschatting van in hoeveel tijd jouw doelen haalbaar zijn. Je hebt in Oosterbeek dus altijd de garantie van training op maat in onze sportschool.

Voeding op maat in Oosterbeek

Trainen op maat en voeding op maat gaan uitstekend hand in hand! Samen met je personal trainer maak je in onze sportschool dan ook een voedingsschema op maat dat past bij je trainingen en je persoonlijke manier van leven. Met onze sportschool zul je dan ook zeker geen onnodige honger lijden. Een goed dieet moet je vol kunnen houden. Daarom moet een dieet ook bij jou als individu passen. Een ‘onze size fits all’ mentaliteit hanteren we dan ook zeker niet. Met onze fitness en voeding op maat kun je lekker in je vel zitten én gezond leven.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Voordelen van Rebels Gym

Waar we verschillen van de standaard sportschool, is dat we enkel en alleen aan personal training, fitness en voeding op maat doen. Zo hou jij in Oosterbeek altijd je doel helder voor ogen. Ga voor ons en je rekent in Oosterbeek altijd op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Oosterbeek gaan voor fitness bij een sportschool met personal training en een voedingsschema op maat? Neem dan contact op met Rebels Gym of kom gewoon eens langs bij ons. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een volledig persoonlijk plan je met je personal trainer mee aan de slag gaat in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.