Sportschool Huissen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym voor fitness in Huissen

Werken aan een gezond en fit lichaam in de omgeving van Huissen, doe je door middel van fitness bij de personal trainers van Rebels Gym. In onze sportschool train je altijd op een veilige en verantwoorde manier onder de supervisie van onze ervaren trainers. Zo weet je zeker dat niet alleen aan je gezondheid en je lichaam werkt, maar dat je dit ook op de juiste manier doet. Lees snel verder hoe onze sportschool je verder helpt met jouw fitness doelen, neem gerust contact met ons op of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Fitness op maat

Veel mensen in Huissen beginnen met sporten, gezond eten en fitness om er niet veel later gewoon weer mee te stoppen. Dit komt vaak doordat mensen geen duidelijk doel voor ogen hebben. Daarom begint alles in onze sportschool ook met een gratis intake. Tijdens deze intake brengen we jouw doelen en wensen duidelijk in kaart. Daarna bepaal je samen met een personal trainer in onze sportschool welk trainingsschema en voedingsschema daarbij past. Ook wordt hierbij een realistische inschatting gemaakt van het tijdsbestek waarin dit doel te behalen is. Zo ben jij in Huissen verzekerd van personal training op maat.

De juiste voeding voor jou in Huissen

Bij een goed trainingsschema op maat hoort uiteraard ook een goed voedingsschema op maat. De personal trainer stelt met jou in onze sportschool altijd een voedingsschema op dat past bij jouw levensstijl en doelen. Je hoeft met ons dieet dan ook zeker geen onnodige honger te lijden in Huissen. Bij een goed dieet voel je je op je gemak, alleen op die manier kun je het ook volhouden. Een ‘one size fits all’ idee bestaat dan ook zeker niet als het op voeding aankomt. Met zowel fitness als voeding op maat ben je in onze sportschool zeker van een traject dat je vol kunt houden en waar je je goed bij voelt.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Voordelen van onze sportschool

In tegenstelling tot de gemiddelde sportschool, ben je bij ons verzekerd van personal training, fitness en voeding op maat. We zorgen ervoor dat jij uit Huissen altijd je doelen helder voor ogen blijft houden. Daarnaast ben je in Huissen altijd zeker van onze fijne voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Huissen kiezen voor fitness bij een sportschool met personal training en een voedingsschema op maat? Neem dan contact op met Rebels Gym of kom eens langs. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee jij met jouw personal trainer aan de slag kunt in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.