Sportschool Elst

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Rebels Gym: fitness en voeding op maat

Woon je in de regio Elst? Zoek je naar meer dan alleen een sportschool waar je maar wat af traint zonder begeleiding en resultaat? Kom dan naar Rebels Gym. Bij onze gym doe je niet zomaar aan fitness, maar krijg je altijd een personal trainer die jou elke training bijstaat. Bij Rebels Gym maakt jij de fysieke transformatie waar je van droomde onder toezicht en met een opgesteld persoonlijk plan. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een gratis intake.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Rebels Gym is geen gewone sportschool

Veel mensen in Elst trainen zich een ongeluk zonder merkbare vorderingen te maken. De kans is groot dat dit niet aan jou ligt. Een standaard sportschool laat je een abonnement afsluiten om je vervolgens op jezelf te laten trainen zonder de juiste begeleiding of adviezen. Dat is niet alleen niet bevorderlijk voor je vorderingen, het is ook nog eens een stuk onveiliger. Bij Rebels Gym fitness je daarom altijd onder de begeleiding van een personal trainer. Samen met deze trainer stel jij je trainingsschema op dat past bij jouw doelen en wensen. Vervolgens wordt hier een haalbare planning op gebaseerd waar jullie samen aan gaan werken. Dat is beter voor je vorderingen en je veiligheid.

Fitness op maat bij Rebels Gym

Bij Rebels Gym begin je met een gratis intake waarin jouw doelen en en levensstijl in Elst in kaart worden gebracht. Vervolgens maak je met jouw personal trainer een trainings- en voedingsplan. Omdat deze op maat zijn gemaakt en matchen met jouw gewoonten en doelen, zul je dit plan ook echt vol kunnen houden. Ieder uniek mens verdient een uniek schema en plan voor optimaal effect. Dat is iets wat wij begrijpen bij Rebels Gym. In tegenstelling tot de standaard sportschool, laten we jou dus nooit zomaar aan je lot over en weet je zeker dat je effectief bezig bent.

Rebels Gym: veilige fitness

Niet elke sportschool doet het, maar bij Rebels Gym fitness je altijd veilig onder toezicht van jouw personal trainer. Een personal trainer die jouw elke trainingssessie bijstaat, is niet alleen goed voor jouw vorderingen maar ook voor jouw veiligheid. Iemand die jouw oefeningen beoordeeld en ter plekke corrigeert verkleint de kans op ongelukken en blessures. Kies dus niet voor een standaard sportschool zoals je die overal in Elst en omgeving vindt, maar kies voor één van de vele varianten personal training bij Rebels Gym.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

Goede sportschool, goede voeding

Tijdens jouw intake krijg jij uit Elst ook voedingsadvies. Want de juiste voeding is belangrijk voor de juiste fitness resultaten. Je hoeft bij Rebels Gym gelukkig niet bang te zijn voor strenge diëten en het compleet overhoop gooien van je gewoontes. Met jouw personal trainer breng jij jouw eetgewoontes in kaart en maak je samen een eetplan dat constant wordt aangestuurd zodat het effectief is voor jou en vol te houden is. Het compleet omgooien van je levensstijl, heeft op de lange termijn namelijk totaal geen zin. Niet alleen je trainingsschema maar ook je dieet moet bij jou passen. Een dieet is iets dat je ook echt vol moet kunnen houden. Zo zet je stappen dichterbij jouw doelen.

Rebels gym: fitness met duidelijk doelen

Ook al doe je de fitness uiteindelijk zelf, je doet het bij Rebels Gym nooit alleen. Jouw personal trainer staat altijd aan jouw zijde voor begeleiding en toezicht. Hij of zij regelt dat je op de juiste manier traint voor maximaal effect en veiligheid. Combineer dit met jouw op maat gemaakte voedingsplan en je hebt straks, in een realistisch tijdsbestek, jouw fitnessdoelen in Elst bereikt. Ga dus niet voor een standaard sportschool in de omgeving Elst maar kies voor ons voor personal training, personal duo training of small group training.

De voordelen van fitness bij Rebels Gym

We zijn niet zoals de gemiddelde sportschool in Elst. Naar Rebels Gym ga je voor fitness onder begeleiding en een dieet op maat. Zo weet je altijd wat je doet, dat je het verantwoord doet en waarvoor je het doet. Bij Rebels Gym reken je op de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Woon je in de regio Elst? Zoek je naar meer dan een sportschool waar je maar wat af traint zonder begeleiding en resultaat? Kom dan naar Rebels Gym voor fitness met personal training en voeding op maat. Neem gerust contact op met ons of kom eens langs voor een kopje koffie. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid plan en schema waarmee jij met jouw personal trainer aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.