Sportschool Duiven

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Sportschool Rebels Gym – Fitness in Duiven

Trainen voor een gezond lichaam in de regio Duiven, doe je in de sportschool van de personal trainers van Rebels Gym. In onze sportschool sport je altijd op een veilige en verantwoorde manier met onze ervaren trainers. Op die manier werk je niet alleen aan je lichaam en je algemene gezondheid, maar je doet dit bij ons dus ook op een veilige en verantwoorde manier. Lees snel verder hoe onze sportschool je helpt met het bereiken van je fitness doelen, neem contact met ons op of kom eens gezellig langs voor een kopje koffie.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Fitness en voeding op maat

De meeste mensen in Duiven starten met sporten, gezond eten en fitness om er niet veel later ook weer mee op te houden. Dat is meestal omdat ze geen duidelijk doel voor ogen hebben. Daarom start alles in onze sportschool ook met een gratis intake. Tijdens deze intake krijgen we jouw persoonlijke doelen en idealen helder. Vervolgens stel je samen met een personal trainer in onze sportschool vast welk trainings- en voedingsschema daarbij hoort. Hier maken we ook een reële inschatting van het tijdsbestek waarin dit doel te bereiken is. Je bent in Duiven dus altijd verzekerd van training op maat in onze sportschool.

Passende voeding voor jou in Duiven

Een trainingsschema op maat is natuurlijk niet compleet zonder een goed voedingsschema op maat. Onze personal trainer maakt met jou in onze sportschool altijd een voedingsschema dat rijmt met jouw leefstijl en doelen. Ben je bang dat je met een dieet honger moet gaan lijden? Daar hoef je met onze sportschool niet bang voor te zijn! Bij een goed dieet voel je je op je gemak, alleen op die manier kun je het ook volhouden. Een ‘one size fits all’ idee bestaat dan ook zeker niet als het op voeding aankomt. Met zowel fitness als voeding op maat ben je in onze sportschool zeker van een traject dat je vol kunt houden en waar je je goed bij voelt.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

Voordelen van onze sportschool

In tegenstelling tot een standaard sportschool, ben je bij ons altijd zeker van personal training, fitness en voeding op maat. We regelen dat je in Duiven altijd je doelen goed voor ogen blijft houden. Daarnaast reken je in Duiven ook op onze voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebelse transformaties en succesverhalen

Contact met Rebels Gym

Wil je in Duiven gaan voor fitness bij een sportschool met personal training en een voedingsschema op maat? Neem dan contact op met Rebels Gym of kom eens bij ons langs. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee je met je personal trainer aan de slag kunt in onze sportschool. Je bereikt ons via mail op ​​info@rebels-gym.com en telefonisch via 06 – 30372354. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.