Sportschool Druten

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Ga in regio Druten voor Rebels Gym

Zoek jij een goede sportschool in de omgeving Druten om goed aan jouw droomlichaam te gaan werken? Probeer dan snel eens personal training, fitness en voeding op maat bij Rebels Gym. Bij ons train je verantwoord en onder supervisie voor jouw droomlichaam zoals in geen enkele andere sportschool. Lees snel verder hoe we dat bij Rebels Gym aanpakken.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Personal training op maat

Trainen zonder duidelijk doel en supervisie is de grote dooddoener waar we bij Rebels Gym niet aan doen. Je komt naar onze sportschool voor een intake waar jouw doelen en wensen worden vastgesteld. Vervolgens bepaal je samen met jouw personal trainer welk trainingsschema en voedingsschema daarbij past. Ook wordt hierbij een realistische inschatting gemaakt over het tijdsbestek waarin dit doel te behalen is. Zo ben jij in Druten verzekerd van personal training op maat.

Voeding die bij jou in Druten past

Bij het juiste trainingsschema op maat hoort natuurlijk ook het juiste voedingsschema op maat. Jouw personal trainer stelt met jou altijd een voedingsschema op dat past bij jouw levensstijl en doelen. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een streng dieet waarbij je onnodig honger moet lijden. Het juiste dieet moet iets zijn waarbij je je goed voelt en dat je vol kunt houden. Er bestaat hier niet zoiets als ‘one size fits all’. Met zowel fitness als voeding op maat ben je bij onze sportschool verzekerd van een traject dat je vol kunt houden en waar je je goed bij voelt.

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

De voordelen van fitness bij Rebels Gym

Bij ons kom je vanuit Druten voor, in tegenstelling tot de gemiddelde sportschool, fitness met personal training en voeding op maat. Zo weet je altijd wat je doet en waarvoor je het doet. Bij Rebels Gym ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voeding en dieet passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ben jij, uit de omgeving Druten, klaar om naar een sportschool te gaan voor fitness met personal training en een dieet speciaal voor jou ontwikkeld? Neem dan gerust contact op met Rebels Gym of kom eens langs voor een kopje koffie. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee jij met jouw personal trainer aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.