Sportschool Beuningen

 • Rebelse transformaties
 • Personal Training inclusief voedingsschema
 • 1-op-1 begeleiding (altijd)
 • Langdurig resultaat

Personal training in plaats van standaard fitness

Zoek je in Beuningen naar iets beters dan een standaard gym of sportschool om je gezondheid te verbeteren? Kies dan voor personal training bij Rebels Gym in plaats van gewone fitness. Met de keuze uit 1 op 1 personal training, duo personal training of small group personal training bij Rebels Gym, verbeter je optimaal je gezondheid en je lichaam zoals je dat bij geen enkele andere sportschool kan! Lees snel verder hoe je dat bij ons doet.

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

 • Afvallen
 • Spiergroei
 • Beach body
 • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Geen loze beloften bij Rebels Gym

Train je bij een andere sportschool in Beuningen? Ben je niet tevreden over de resultaten die je daar behaalt? Dan ben je zeker niet alleen! Veel mensen doen aan fitness bij een willekeurige gym zonder begeleiding. Rebels Gym doet daar niet aan! Met ons als sportschool fitness je altijd onder het toeziend oog van een personal trainer. Samen met hem of haar, maak je een reëel plan van jouw fitnessdoelen. Wij doen aan reële planningen en een professionele aanpak. Geen beloftes, maar resultaten.

Fitness op maat bij Rebels Gym

In tegenstelling tot de gemiddelde sportschool, begin je bij Rebels Gym in Beuningen met een gratis persoonlijke intake. Hierin bespreken we jouw gezondheid- en fitnessdoelen. Op basis daarvan maken we een trainingsschema en een voedingsplan dat bij jouw past en dat je ook vol zal kunnen houden. Iedereen is uniek, dus ook iedereen verdient zijn of haar eigen aanpak. Waar de gemiddelde sportschool een ‘one size fits all’ mentaliteit hanteert, weten we bij Rebels Gym dat dat niet werkt. Met jouw persoonlijke plan kun jij op de lange termijn aan de slag en dat brengt jou dichterbij jouw doelen.

Niet zomaar fitness of een standaard gym

Bij de gemiddelde sportschool, zowel in Beuningen als daarbuiten, fitness je alleen en zonder goed toezicht. Daar doen we bij Rebels Gym in Beuningen niet aan. Bij ons train je enkel en alleen samen met jouw personal trainer volgens het programma dat jullie samen hebben opgesteld. Zo weet je niet alleen dat je jouw trainingen ook echt vol kunt houden, maar zo weet je ook dat je écht goed bezig bent. Ook heb je de zekerheid dat jouw personal trainer voor je klaar staat om de uitvoering van de oefening te beoordelen en te corrigeren. Het is dus ook nog eens een stuk veiliger!

1 op 1 Personal Training

1-op-1 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Duo Personal Training

1-op-2 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Small group Personal Training

1-op-4 begeleiding op het gebied van training en voeding.

Online Personal Training

Online coaching op het gebied van training en voeding.

100+

Voltooide transformaties

2500 kg

Vet verbrand

200 +

Tevreden klanten

Rebels Gym

De juiste voeding in Beuningen

Naast fitness is de juiste voeding essentieel voor het verbeteren van jouw gezondheid. Alleen schrikken sommige mensen van de term dieet. Bij ons hoef je niet bang te zijn. Bij Rebels Gym maak je samen met je personal trainer een voedingsplan dat helemaal past bij jouw levensstijl en jouw gezondheidsdoelen. Het compleet omgooien van je levensstijl, heeft op de lange termijn geen zin. Om iets vol te kunnen houden moet het bij jou passen. Ook qua voeding zijn er zoveel mensen en zoveel wensen. Je hoeft er bij ons dan ook niet bang voor te zijn dat je alleen maar kip, broccoli en rijst kunt eten. Ons voedingsplan is op maat voor jou gemaakt zodat je er ook echt van kunt genieten, én gezond bezig bent! Een dergelijk voedingsplan is iets dat je ook echt vol kunt houden. Zo kom je ook écht dichterbij jouw gezondheidsdoelen.

Bij Rebels gym fitness je nooit alleen

Het trainen doe je uiteindelijk zelf maar jouw personal trainer is er altijd bij. Bij Rebels Gym in Beuningen werk je aan je gezondheid onder constant toezicht en begeleiding. Jouw trainer is er ook om ervoor te zorgen dat je de oefeningen goed uitvoert en om jou te motiveren. Dit in combinatie met jouw persoonlijke voedingsplan, zorgt ervoor dat jij straks in de gezondheid verkeert die jij altijd al wilde hebben. Kies niet voor de gemiddelde sportschool of gym die jou maar wat aan laat modderen, maar ga voor Rebels Gym waar je op personal training, personal duo training of small group training kunt rekenen om je doelen te behalen.

De voordelen van fitness bij Rebels Gym

We zijn niet de standaard sportschool op de hoek. Bij Rebels Gym in Beuningen kom je voor fitness onder begeleiding en een persoonlijk voedingsplan. Zo weet je altijd wat je doet en waarvoor je het doet. Bij Rebels Gym ben je verzekerd van de volgende voordelen:

 • Persoonlijke begeleiding bij het trainen
 • Voedingsschema passend bij jouw behoeftes en levensstijl
 • Gratis intake
 • Realistische doelstellingen
 • Langdurige samenwerking

Contact met Rebels Gym

Ben jij het uitzichtloos trainen in een standaard sportschool ook zo zat? Wil jij fitness met resultaten zien? Kies dan voor een op maat gemaakte, begeleidende aanpak bij Rebels Gym in Beuningen. Neem gerust contact op met Rebels Gym of kom eens langs voor een kopje koffie. Tijdens een persoonlijke en gratis intake bespreken we jouw doelen en komen we tot een uitgebreid persoonlijk plan waarmee jij met jouw personal trainer aan de slag kunt. Bereik ons via mail op ​​info@rebels-gym.com of bereik ons telefonisch via 06 – 30372354. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het contactformulier op onze website in te vullen.