Fitness voor bedrijven

Voordelen van bedrijfsfitness

Als werkgever wil je natuurlijk een zo laag mogelijk ziekteverzuim onder jouw werknemers. Hoe vitaler je werknemers zijn, hoe lager het verzuimpercentage en hoe hoger de bedrijfsproductiviteit. Hier kun je als werkgever zelf aan bijdragen. Namelijk door ze de mogelijkheid te bieden tot bedrijfsfitness. Door bedrijfsfitness aan te bieden aan je werknemers, blijven ze in beweging. Zeker voor mensen met een kantoorbaan is dit geen overbodige luxe. Jouw personeel blijft fitter, leert een gezondere levensstijl aan en zit hierdoor lekkerder in hun vel. En dat is voor het personeel, maar ook voor het bedrijf! Rebels Gym vertelt je graag meer over de voordelen van bedrijfsfitness.

De resultaten van bedrijfsfitness in cijfers

Werknemers die kiezen voor bedrijfsfitness, krijgen een persoonlijk trainingsprogramma dat wordt afgestemd op hun wensen en behoeften. Indien zij dit willen, kunnen zij het trainingsprogramma combineren met een voedingsschema. Dit resulteert statistisch gezien in het volgende:

  • Na 20 minuten bewegen zijn medewerkers 23% productiever
  • De arbeidsproductiviteit stijgt 12,5% per organisatie
  • Het ziekteverzuim daalt van gemiddeld 9% naar 2%
  • 30% minder kans op vroegtijdig overlijden

Voordelen bedrijfsfitness voor werkgevers

Het grootste voordeel van bedrijfsfitness is voor werkgevers dat zij vitale medewerkers in dienst hebben. Want werknemers die ziek zijn kosten geld. Door bedrijfsfitness aan te bieden ga je op een preventieve manier aan de slag en kun je ziekteverzuim voorkomen. Bovendien zijn gezonde en vitale medewerkers productiever. Ook hebben zij meer plezier in hun werk en dat stralen ze uit op de werkvloer. Een mooie bijkomstigheid is dat bedrijfsfitness fiscaal aftrekbaar is.

Voordelen bedrijfsfitness voor werknemers

Natuurlijk heeft bedrijfsfitness ook voor werknemers een aantal voordelen. Je vitaal en fit voelen heeft een positief effect op zowel jouw werk- als privéleven. Bovendien is het goed voor de teambuilding. Je kunt de bedrijfsfitness afstemmen op jouw persoonlijke doel. Hierbij zijn verschillende trainingsvormen beschikbaar. Je sport onder professionele begeleiding en kunt op flexibele tijden in de sportschool terecht. Het is dus goed met werk te combineren.

Bedrijfsfitness bij Rebels Gym

Wil jij starten met bedrijfsfitness? Dan ga je natuurlijk naar Rebels Gym. Wij bieden je een prettige omgeving om te sporten en pushen je op een prettige manier net even wat verder dan dat je normaal zelf zou doen. Wil je meer informatie over bedrijfsfitness? Heb je hier vragen over? Of wil je jouw werknemers hiervoor aanmelden? Neem contact met ons op door te bellen naar +31(6) 30 37 23 54, een mail te sturen naar info@rebels-gym.com of door ons contactformulier in te vullen.