Contactpagina

  • Rebelse transformaties
  • Personal Training inclusief voedingsschema
  • 1-op-1 begeleiding (altijd)
  • Langdurig resultaat

Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven?

Na maanden of zelfs soms jaren hard trainen, is er eindelijk een beetje progressie te zien. Je bent een klein laagje vet kwijt of je hebt een verwaarloosbaar beetje spiermassa opgebouwd. Iets waar je eigenlijk niet tevreden mee bent.

Adres:

Rebels Gym
Claudiuslaan 119
6642 AE Beuningen

Met rebels Gym gericht werken aan je doel

  • Afvallen
  • Spiergroei
  • Beach body
  • Droomlichaam

PLAN EEN GRATIS INTAKE!

Het harde werk moet jij zelf doen, maar wij zijn er om je te begeleiden, elke stap van jouw traject.

Bij Rebels Gym gaan wij voor resultaten, geen beloften. Bij onze 1-op-1 Personal Training realiseren wij lichaamstransformaties van ongekende klasse. Deze worden ondersteund door een persoonlijk voedingsconsult en diverse trainingsprogramma’s die voor zowel beginners als ervaren krachttraining klanten effectief zijn. Ieder lichaam is anders en het ‘one-size-fits-all’-principe bestaat niet.

Rebels Gym

Zodra wij alle informatie die wij nodig achten over jou, hebben verzameld in je gratis consult met ons, stellen wij een trainingsprogramma voor je samen volledig ingericht op jouw wensen en behoeften. Wij houden rekening met eventuele lichamelijke beperkingen of ongemakken.

Voeding is belangrijk, maar onderschat je training niet. Als jij niet hard gaat in de gym zullen je resultaten niet optimaal zijn. Bij elke workout weten wij uit ervaring dat je alles moeten geven. Voeding en training moeten slim met elkaar samenwerken wil jij een rebelse transformatie realiseren.

Tijdens je traject houden wij je trainingsprogressie nauwlettend in de gaten en zullen aanpassingen doen indien nodig. Met onze diepgaande expertise op het gebied van training zullen onze personal trainers jou elke training, elke set en elke herhaling door jouw mentale barrière pushen met als doel maximaal resultaat te behalen.

Resultaten, geen loze beloften!

Rebels Gym is onderscheidend op het gebied van Personal Training omdat wij een stap verder gaan dan wie dan ook. Wij willen niemand de deur uit laten gaan zonder een voldaan en content gevoel. Het voortdurend optimaliseren van jouw resultaat is ingebakken bij het DNA van onze Personal Trainers. Zo luidt onze lijfspreuk: ‘Wij hebben onze toegevoegde waarde geleverd, als jij ons niet meer nodig hebt’. Twijfel je nog? Vraag het aan onze klanten.